Preventie cancer

Metoda Detox Nutri Fit este o metoda brevetata si o marca protejata, dezvoltata si creata de Marius Vaduva si Annemarie Vaduva in cadrul Clinicii Detox Nutri Fit.

Realizam analize non-invazive, cursuri de Onco-Nutritie si Onco-Fitoterapie si tabere de detoxifiere.

Metoda Detox Nutri Fit consta in a acorda toata atentia corpului si nu cancerului, tratam cauza , nu efectul, printr-o metoda naturala fara efecte adverse.

Aceasta metoda consta in pasii facuti de sotia mea Annemarie Vaduva in lupta ei cu cancerul. Acum ea este o fosta pacienta oncologica vindecata si un mesager al sperantei .

In cartile noastre publicate ,,Cum m-am vindecat de cancer prin metoda DETOX NUTRI FIT” mesajul sperantei este : ,,Cancerul poate fi invins!”

Gasiti cartile noastre pe site-ul nostru la sectiunea de magazin online, sau in librariile Diverta, CLB , libraria Sophia si multe alte librarii.

Pentru cei interesati de a primi materiale oncologice gratuite , accesati acest link:

https://tratamentenaturiste.detoxnutrifit.ro

Daca doriti sa participati la unul din cursurile noastre online live, accesati acest link:

https://tratamentenaturiste.detoxnutrifit.ro/curs/

Vrem sa educam oamenii si copiii asupra importantei alimentatiei sănătoase in sănătatea fizica, emotionala si intelectuala.

O nutritie corecta trebuie sa fie înțeleasă ca un stil de viata si nu ca o dieta impusă, stricta si restrictiva.

Oamenii trebuie sa înțeleagă beneficiile unei diete sănătoase.

Metoda Detox Nutri Fit este formata din 3 pași: Onco-Detoxificarea organismului, Onco-Nutritia, schimbarea dietei cu o nutritie sanatoasa si Onco-Fitoterapia, suplimentarea dietei cu suplimente nutritive fitoterapeutice individualizate si testate in funcție de deficitele stabilite in clinica noastră.

Prevenția si tratamentul tuturor bolilor pornește din farfuria noastră!


Activitatea noastră presupune consultatii individuale de detoxifiere, nutritie si Onco-Nutritie, cat si implicarea noastră in proiecte de educatie nutrițională in grădinițe, scoli si instituții.

Cancerul poate fi învins!

Cel mai important factor in tratarea cancerului este nutriția.

"Fie ca hrana sa-ti fie medicament si medicamentul hrana." Hipocrate

Avem un program nutrițional pentru persoanele cu probleme oncologice, care ataca tumorile pe mai multe cai.

Atacam celulele tumorale direct, distrugem mantia de fibrina a tumorii, distrugem vasele care alimentează tumora si retrezim limfocitele T killer pentru a reîncepe sa mănânce tumora.

Maladia canceroasa apare întotdeauna pe fondul unor carente cronice de luni si ani de zile de vitamine si minerale. Aceste deficite le putem descoperi impreuna la clinica printr-un set de analize non-invazive.

Deficitul de vitamina D analizat de noi are o importanta majora in stabilirea cauzei declanșării bolii.

Nutriția in companii

Venim in sprijinul companiilor care vor sa se diferențieze de celelalte companii prin dorința de a avea o echipa sanatoasa, stabilă, care sa dea randament fizic si psihic la locul de munca.

Tabara detox

Organizam anual o tabara de detoxifiere si alcalinizare, in care dorim sa va învățam tot ce știm si sa dam startul unui nou stil de viata.

Ne detoxifiem intr-un cadru montan, ne alcalinizam, ne hidratăm, învățam sa mancam corect si sănătos.

Modulul de Onco-Nutritie va ajuta sa preveniți cancerul.

Daca vrei sa faci ceva pentru sănătatea ta, atunci te invitam alături de noi.

Sanatate maxima!

Clinica DETOX NUTRI FIT

Marius Văduva

Marius Văduva

Onco-Fitoterapeut, Onco-Nutritionist, Onco-Terapeut

Programeaza-te acum!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.