1. SCOP PROTECTIA DATELOR PERSONALE

SC DETOXNUTRIFIT SRL

Str Brailita 20 sector 3 Bucuresti

0770.962.750

http://www.detoxnutrifit.ro/

CUI 39149548

J40/4753/2018

RO 07 INGB 0000 9999 0809 8830

ING BANK

Email:office@detoxnutrifit.ro/sales@detoxnutrifit.ro

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Siteul web http://www.detoxnutrifit.ro.ro/ apartine si este administrat de catre SC DETOXNUTRIFIT SRL, companie 100% romaneasca. Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legislația română în vigoare, SC DETOXNUTRIFIT SRL isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web. Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

• pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor SC DETOXNUTRIFIT SRL astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;

• reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora; • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;

• trasmiterea newsletterului si a ofertelor ocazionale;

• prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

SC DETOXNUTRIFIT SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC DETOXNUTRIFIT SRL. Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC DETOXNUTRIFIT SRL. Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care SC DETOXNUTRIFIT SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs; 

• transportatorilor pentru efectuarea corespondentei si a comunicarilor,

• tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi stocate pe o perioadă limitată de timp într-un loc sigur şi în conformitate cu condiţiile şi prevederile legale, astfel:

      - Datele dumneavoastră care sunt necesare în scopuri legate de serviciile terapeutice oferite , respectiv programari, atat timp cat este necesar dar nu mai mult de 1 an.

      - Datele dumneavoastră care sunt necesare în scopuri legate de recomandarile naturiste ce va sunt prescrise , respectiv copii de buletine de analize medicale, au o durata de stocare de 1 an.

Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre, SC DETOXNUTRIFIT SRL la adresa de email mai sus mentionata sau prin posta clasica la adresa de mai sus.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa de email mai sus mentionata sau prin posta clasica la adresa de mai sus.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

Prin urmare, dorim să va oferim în orice moment răspunsuri în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. personale.

Dacă aveți întrebări referitoare la aceasta declarație de protectia datelor sau dacă doriți informații mai detaliate, vă rugăm să ne contactați:

Date de contact ale ofiterului cu protecția datelor: Telefon:0770.962.750

Email: dpo@detoxnutrifit.ro

SC DETOXNUTRIFIT SRL

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.