Fitoterapie integrativă

Fitoterapie integrativă

Fitoterapia este o știință străveche ce utilizează plantele medicinale in scop terapeutic. Este o terapie cu o vechime de mii de ani si o eficiență dovedita deja. Fitoterapia este o ramură a medicinei alopate, provine din cuvintele: phyton = planta si therapea = tratament.

Preventie si tratament cancer

Preventie si tratament cancer

Conceptul Detox Nutri Fit este alcătuit din 3 pași: detoxifierea organismului, schimbarea dietei cu o nutritie sanatoasa si suplimentarea dietei cu suplimente nutritive fitoterapeutice de top in funcție de deficientele stabilite in clinica noastră.

Filtre de apa alcalina

Filtre de apă alcalina

Peste 30 de ani de studii clinice au demonstrat ca apa alcalina  ionizata microstructurata ajuta la prevenirea multor boli, reactivează celulele importante, inclusiv ADN-ul, ajuta la îndepărtarea radicalilor liberi, întărește sistemul imunitar si sporește puterea de auto-vindecare a organismului.

Verificari deficit de vitamine si minerale

Verificari deficit de vitamine si minerale

In cadrul clinicii DetoxNutriFit verificăm vitaminele si mineralele deficitare din organism , deoarece toate bolile pornesc de la un astfel de deficit. Verificam non-invaziv fara durere pentru copii si sugari vitamine si analize foarte importante, pe care medicii de familie omit sa le recomande.

Onco-nutriţie, o etapă în tratarea cancerului

Onco-nutriţie, o etapă în tratarea cancerului

Pentru prevenirea cancerului e important ca în fiecare an să ne facem markerii tumorali. Este mult mai uşor să tratezi cancerul în primul an când celulele canceroase nu s-au multiplicat decât în numar mic, într-o fază curabilă, decât în fazele avansate.

Evaluarea stării de sanatate

Evaluarea stării de sanatate

Factorii de risc pentru sanatate sunt acele actiuni din viata noastra care pot creste probabilitatea de a dezvolta anumite boli. S–au identificat doua categorii de factori de risc, dintre care unii sunt controlabili, iar altii imposibil de controlat.

Medicina isihasta

Medicina isihasta

Medicina isihasta, fiind o medicina de orientare direct crestina, incepe intotdeauna cu specificul crestin, cu rugaciunea. Potrivit medicinei isihaste, boala pentru care am fost pedepsiti cu alungarea din Eden este neatentia.

Tabere detox

Tabere detox

Organizam o tabara de detoxifiere si alcalinizare in perioada, in care dorim sa va învățam tot ce știm si sa dam startul unui nou stil de viata. Ne detoxifiem intr-un cadru montan, ne alcalinizam, ne hidratăm, învățam sa mancam corect si sănătos. Modulul de onconutritie va ajuta sa preveniți cancerul.

Terapia Bowen

Terapia Bowen

De 70 de ani Terapia Bowen se vrea a fi o tehnica de stimulare a autovindecarii , arătând ca organismul uman se poate reface singur prin relaxare musculară și echilibrare a tensiunilor acumulate.

Reflexoterapie

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o tehnica de diagnostic și tratament. Se masează tălpile picioarelor insistându-se pe punctele organelor bolnave.

Drenaj limfatic

Drenaj limfatic

Drenajul limfatic ajuta la regenerarea organismului , la detoxifierea lui, reduce senzația de picioare grele, diminuează inflamația, stimulează digestia , relaxează muschii , lupta impotriva infecțiilor , stimulează circulația venoasa, ajuta in prevenirea varicelor , afecțiuni ale sistemului nervos etc.

Psihologie ortodoxa si educationala

Psihologie ortodoxa si educationala

Fara nici o îndoială, tineretul de astăzi trece printr-o serioasă criză. Iar pentru acesta nu este eI înşuşi responsabil. Cea mai mare parte de vină ne aparţine nouă, celor mari - parinţi, învăţători, clerici, îndrumători duhovniceşti.

Psihologie si terapie de cuplu

Psihologie si terapie de cuplu

Terapia de cuplu este o metoda prin care cuplurile isi pot rezolva problemele si conflictele cu ajutorul unui specialist care sa ii asculte, sa le descopere asteptarile, sa ii ajute sa obtina o mai buna intelegere a partenerului, sa identifice ce nevoi au si sa ii ajute sa faca schimbarile de care au nevoie.

Testari vocationale meserii pentru tineri din 350 ocupatii

Testari vocationale meserii pentru tineri din 350 ocupatii

Jackson Vocational Interest Survey a fost creat pentru a oferi un instrument eficient de masurare a intereselor vocationale, care sa fie scorabil atât manual, cât si computerizat, în vederea estimarii intereselor vocationale ale persoanelor de ambele sexe.

Anti - Aging / Cursuri Anti - Aging

Anti - Aging / Cursuri Anti - Aging

Vrei sa arați cu 10 ani mai tanara? Vino la curs! Si eu arat cu 10 ani mai tanara si iti voi dezvălui si tie toate secretele mele. Te voi invata ce alimente sa consumi si cum sa păcălești bătrânețea.

Masaj facial sculptural

Masaj facial sculptural

Rolul masajului facial este acela de a stimula circulația sangvină, de a ajuta mușchii feței să aibă mai multă fermitate și de a face drenajul la nivelul feței. Toate acestea contribuie la menținerea elasticității pielii, dar și la păstrarea unui tonus muscular bun și la prevenirea apariției ridurilor.

Masaj terapeutic adjuvant anticancer "AROMATOUCH"

Masaj terapeutic adjuvant anticancer "AROMATOUCH"

AromaTouch, amestecul pentru masaj care combină beneficiile unice ale unor uleiuri marca doTERRA cu efecte cunoscute de relaxare, alinare si vindecare.

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.