Deși ne dorim să fiți pe deplin satisfăcut atunci când cumpărați produse online de pe site-ul nostru , însă din varii motive nu sunteți încântat de produsele achizitionate, le puteți returna și noi vă vom inapoia contravaloarea lor.
Orice produs achiziționat se poate returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalitați și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar produsele vor fi returnate în ambalajul original. Orice cost de transport se va scădea din suma care se va rambursa in termen de 30 de zile.
La recepționarea mărfii, dumneavoastră trebuie să vă asigurați că produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ conform descrierilor de pe site și cantitativ conform comenzii.

În situația în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, acest fapt trebuie semnalat direct la numarul de telefon afișat, pentru a putea fi înlocuit cu produsul corect. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de DETOX NUTRI FIT SRL.

DETOX NUTRI FIT SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate de catre dumneavoastra în cel mult 14 zile de la data denunțarii în scris a contractului.
Suma inapoiata include NUMAI PRETUL PRODUSELOR RETURNATE.

DETOX NUTRI FIT.ro depune diligentele necesare pentru a pastra acuratețea informatiilor de pe acest site. De foarte puține ori acestea pot conține neconcordante în sensul că fotografia are caracter informativ, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.
Noi, echipa Detox Nutri Fit, vă stăm la dispoziție pentru eventuale clarificări.

Produsele ce urmează a fi returnate nu trebuie să fie desigilate, să nu prezinte urme de uzură și să fie prezentate în ambalajul original, însoțite de documentul fiscal de achiziție. Returnarea produselor
CONFORM OG 34/2014

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunța la cumpărare, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Dumneavoastră puteți în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor achiziționate și platite, să notificați în scris SC DETOX NUTRI FIT SRL prin trimiterea unei solicitari via email la adresa office@detoxnutrifit.ro asupra hotărârii de a renunța la produsele achizitionate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

SC DETOX NUTRI FIT SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor ce fac obiectul returnării , numai dacă în acest interval produsele returnate de client au ajuns la sediul DETOX NUTRI FIT.
În cazul în care produsele nu au ajuns în 14 zile de la data solicitarii de returnare din partea clientului, DETOX NUTRI FIT va returna contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea au fost recepționate.

DETOX NUTRI FIT va returna contravaloarea produselor și a costului de transport pentru expedierea comenzii, costul de transport pentru returul produselor la DETOX NUTRI FIT va fi suportat de clientul care a solicitat returul.

În cazul în care clientul dorește retur parțial al unei comenzi, adică numai a unor produse din comandă, nu a comenzii integrale, DETOX NUTRI FIT va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze, fără să returneze taxa de transport pentu expediție. Și în cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client.

Produsele ce urmează a fi returnate nu trebuie să fie desigilate, să nu prezinte urme de uzură și să fie prezentate în ambalajul original, însoțite de documentul fiscal de achiziție. 

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.