Marius Văduva

,,Sunt Marius Văduva, tată, soț, Onco-Fitoterapeut, Onco-Nutritionist, Onco-Terapeut, navigator de pacienți oncologici, cofondator al metodei DETOX NUTRI FIT, autor al cărților ,,Cum m-am vindecat de cancer prin metoda DETOX NUTRI FIT”, formator de Onco-Fitoterapeuti.

Primul meu pacient a fost chiar soția mea diagnosticata cu cancer. Nu puteam concepe să o pierd. Odată cu vindecarea ei mi-am dorit să ajut și alți oameni.

In ultimii ani ne-au trecut pragul clinicii peste 4.000 de pacienți cu diverse probleme de sănătate. Am tratat cu succes cancerul, diabetul și osteoporoza. 

Bucuria vindecării pacienților este și bucuria mea. 

Corpul nostru poate învinge orice boală dacă este diagnosticat corect, iar cauzele îmbolnăvirii sunt eliminate.”

Annemarie Văduva

,,Sunt Annemarie Văduva, fostă pacientă oncologică vindecată, mamă,  soție, nutriționist specializat în Onco-Nutriție, Onco-Terapeut, autor al cărților ,,Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit”, formator de Onco-Nutritionisti în metoda Detox Nutri Fit, co-fondator al metodei  DETOX NUTRI FIT de restabilire a sănătății întregului corp, navigator de pacienți oncologici, membru in Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara, Onco-Psiholog și mesager al speranței.

Dorința mea este de a aduce speranță în inimile celor plini de deznădejde si de a darui informatiile acumulate de noi celor care au nevoie de ele. Nu accepta niciun prognostic negativ din partea nimănui.

Nevoia de a dezvolta această metodă a apărut odată cu diagnosticarea mea cu o tumoră ovariană malignă de 14 cm.

Am învins cancerul prin această metodă naturală pe care și tu poți să o urmezi. Nu am făcut nicio ședinta de chimioterapie sau radioterapie.

Noi îți vom fi alături pas cu pas. Știm că timpul este esențial și că orice secundă contează în lupta cu cancerul.
Găsește-ți mentorii potriviți care să te ghideze în tratamentul oncologic.

Cancerul poate fi învins! ”

Daniela Zamacau

Daniela Zamacau

Mă numesc Daniela Zamacau, sunt fostă pacientă oncologică vindecată, membru în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară şi Alternativă, activez ca terapeut în terapii complementare in cadrul Clinicii Detox Nutri Fit, având specializări multiple în Nutriţie, Fitoterapie şi rezonantă magnetică.

In septembrie 2018 am fost operată de tiroidectomie totală, carcinom papilar screlozant, atunci practic a început transformarea mea şi mai târziu, cu ajutorul Domnului a venit şi vindecarea mea.

M-am gândit că povestea mea te poate ajuta şi pe tine, să ştii că nu eşti singur/ă, că mai sunt şi alte persoane care au trecut prin asta şi că cineva acolo sus te iubeşte, pentru că boala este o binecuvântare de la Dumnezeu, eu aşa o văd astăzi, este calea de a deveni un om nou, renăscut întarit în credinţă şi cu bucuria de a trăi fiecare clipă , de a vedea altfel viaţa şi de a ajuta la rândul tău mai departe.

Aşa a început călătoria mea ca terapeut în terapii complementare, am cercetat, am studiat şi am aplicat mai multe metode alternative naturiste pentru vindecarea mea şi îmbunătăţirea stării de sănătate cu ajutorul plantelor medicinale, acestea privind organismul uman aşa cum este el în realitate, un sistem viu, în permanentă schimbare. Printre aceste metode aplicate se regăseşte şi Metoda Detox Nutri Fit de restabilire a sănătăţii întregului organism, iar acesta este motivul pentru care astăzi o recomand mai departe pacienţiilor mei.

Rodica Popescu

Mă numesc Rodica Popescu si sunt fitoterapeut cu competente în aromoterapie și tehnician nutriționist.  Am început să cunosc plantele în copilărie când le culegeam alături de bunici, iar mai târziu le-am aflat puterea vindecătoare, atunci cand cu ajutorul lor am reusit sa imi cresc imunitatea si sa nu mai racesc o perioada lunga de timp. Când am fost diagnosticata cu cancer am inceput sa citesc mai mult despre plante, despre beneficiile pe care le au si ce ar putea sa ma ajute in procesul de vindecare.

Intotdeauna mi-a placut sa interactionez cu oamenii. In timpul tratamentului pentru cancer am realizat cat de important este sa impartasesti stările, temerile, emotiile cu cineva care a trecut prin ce treci si tu. Dupa ce m-am vindecat, am ales sa le fiu de folos și altor oameni care primesc acest diagnostic si sa împărtășesc cu ei, tot ceea ce am învățat eu in calatoria spre vindecare despre plante. Vreau sa ii ajut pe cei care sunt diagnosticati cu cancer sa inteleaga ca nu trebuie sa isi piarda nicio clipa speranta si credinta, pentru ca te poti face bine si ca exista viața și după acest diagnostic. Cel mai important este sa crezi ca se poate.

In fiecare zi vin cu multa energie buna si bucurie la Detox Nutri Fit si gasesc metode prin care sa inteleg si sa sprijin persoanele care imi cer ajutorul!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.