• Pret curs: 200 ron
  • Cursul se tine lunar
  • Programari: 0740.12.16.77
Vrei sa arați cu 10 ani mai tanara?

Vino la curs! Si eu arat cu 10 ani mai tanara si iti voi dezvălui si tie toate secretele mele. Te voi invata ce alimente sa consumi si cum sa păcălești bătrânețea.

Vrei sa slabesti?

Vino la curs! Sunt nutritionist si am o greutate normala desi nu mai sunt la prima tinerețe.

Vei invata tehnici de masaj secrete, vei primi recomandări de produse cosmetice, vei invata cum sa te hidratezi corect, vei afla despre beneficiile consumului de apa antioxidanta Kangen care are oxigen activ si hidrogen activ, cum sa respiri corect, cum sa mănânci corect si ce exerciții fizice trebuie sa faci zilnic, ce suplimente trebuie sa iei zilnic dupa varsta de 30 de ani. Vei invata cum sa slabesti fara sa iti schimbi dieta zilnică si ce fel de dieta ar fi bine sa ai.

Nopțile pierdute, oboseala si stresul se citesc pe fata foarte usor si duc la îmbătrânirea prematura a tenului.

Ai riduri?

Putem invata impreuna sa corectam aspectul ridurilor si al liniilor fine, dar cel mai important este sa ne axăm pe prevenția viitoarelor riduri ce vor sa se instaleze pe fata ta.

La acest curs o sa învătați pe ce merita sa va cheltuiți banii si pe ce nu merita in materie de produse cosmetice si de creme "minune" care promit rezultate rapide.Întotdeauna e mai bine sa previi decât sa tratezi. Este mult mai usor sa previi apariția primelor semne de îmbătrânire a pielii prin metode anti-aging, deoarece odată ce ridurile si liniile fine se formeaza, ele nu mai pot fi îndepărtate definitiv, ci doar corectate, dar si in acest caz este foarte important sa prevenim apariția altor riduri si sa susținem fermitatea pielii prin metode anti-aging pentru a stopa procesul de îmbătrânire.

Regimul personal anti-aging ar trebui sa înceapă in jurul vârstei de 30 de ani cand procesul de regenerare celulara încetinește, iar ridurile si petele inestetice încep sa devină tot mai vizibile si mai prezente.

Participând la acest curs o sa învățați sa va pastrati tenul ferm, fara riduri si fara pete, fara operații estetice.

In ziua de azi devine tot mai greu sa alegeți un produs cosmetic. Am încercat toate cremele pentru dumneavoastra începând de la cremele de 10 euro si pana la cremele de 500 euro si va pot face recomandări si va pot prezenta cremele pe care le folosesc de peste 20 de ani cu rezultate uimitoare si care au ajuns si in farmaciile noastre de câțiva ani.

Annemarie Văduva

Annemarie Văduva

Nutriționist specializat în Onco-Nutriție, Onco-Psiholog

Programeaza-te acum!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.