• Pret: 998 lei
Vrei sa arați cu 15 ani mai tânără?

Curs online AntiAging Nutritie, Slabire, Preventie boli, Masaj sculptural facial

🌼 5 cursuri in 1 🌼

Ma numesc Vaduva Annemarie, sunt nutritionist și am 45 de ani dar varsta mea metabolica este de 29 de ani . Daca vrei sa afli ce trebuie sa faci pentru a preveni îmbătrânirea si a arata cu 15 ani mai tanara te aștept.

🌺Curs online🌺

Puteți revedea cursul oricand 30 de zile

Am avut cancer și am invins aceasta boala . Au trecut 10 ani de atunci dar eu arat la fel ca beneficiu al metodei Detox Nutri Fit de restabilire a sănătății corpului.

O sa inveti tot ce trebuie sa faci ca sa arați cu 15 ani mai tanara.

Daca vrei sa participi la curs , vei renunța la a cumpara 2 creme sau 2 perechi de pantofi și vei face cea mai buna investite posibila pentru frumusetea ta pe termen lung.

Nu uita sa specifici cand plătești :
curs Anti Aging și IDFacebook ( obligatoriu altfel nu te pot identifica).

 • Pret: 998 lei
 • RO32 BRMA 0700 0704 6740 0000 Exim Bank
 • Beneficiar: Sc Top Saloane Portal web srl
 • CUI 13015623
Vrei sa slabesti?

Vino la curs! Sunt nutritionist si am o greutate normala desi nu mai sunt la prima tinerețe.

Vei invata tehnici de masaj secrete, vei primi recomandări de produse cosmetice, vei invata cum sa te hidratezi corect, vei afla despre beneficiile consumului de apa antioxidanta Kangen care are oxigen activ si hidrogen activ, cum sa respiri corect, cum sa mănânci corect si ce exerciții fizice trebuie sa faci zilnic, ce suplimente trebuie sa iei zilnic dupa varsta de 30 de ani. Vei invata cum sa slabesti fara sa iti schimbi dieta zilnică si ce fel de dieta ar fi bine sa ai.

Nopțile pierdute, oboseala si stresul se citesc pe fata foarte usor si duc la îmbătrânirea prematura a tenului.

Ai riduri?

Putem invata impreuna sa corectam aspectul ridurilor si al liniilor fine, dar cel mai important este sa ne axăm pe prevenția viitoarelor riduri ce vor sa se instaleze pe fata ta.

La acest curs o sa învătați pe ce merita sa va cheltuiți banii si pe ce nu merita in materie de produse cosmetice si de creme "minune" care promit rezultate rapide.Întotdeauna e mai bine sa previi decât sa tratezi. Este mult mai usor sa previi apariția primelor semne de îmbătrânire a pielii prin metode anti-aging, deoarece odată ce ridurile si liniile fine se formeaza, ele nu mai pot fi îndepărtate definitiv, ci doar corectate, dar si in acest caz este foarte important sa prevenim apariția altor riduri si sa susținem fermitatea pielii prin metode anti-aging pentru a stopa procesul de îmbătrânire.

Regimul personal anti-aging ar trebui sa înceapă in jurul vârstei de 30 de ani cand procesul de regenerare celulara încetinește, iar ridurile si petele inestetice încep sa devină tot mai vizibile si mai prezente.

Participând la acest curs o sa învățați sa va pastrati tenul ferm, fara riduri si fara pete, fara operații estetice.

In ziua de azi devine tot mai greu sa alegeți un produs cosmetic. Am încercat toate cremele pentru dumneavoastra începând de la cremele de 10 euro si pana la cremele de 500 euro si va pot face recomandări si va pot prezenta cremele pe care le folosesc de peste 20 de ani cu rezultate uimitoare si care au ajuns si in farmaciile noastre de câțiva ani.

Salveaza linkul de mai jos si cere accept in grupul privat dupa ce ai efectuat plata ( aici se va transmite live cursul)

Alte cursuri :

 • Curs de slabire 200 lei
 • Curs Anti Aging 1 modul 200 lei
 • Curs masaj sculptural facial 500 lei
 • Curs educație adolescenti 100 lei
 • Curs educatie parinti ptr adolescenti 100 lei
 • Curs relatia perfecta 200 lei
 • Curs de dezvoltare spirituală 100 lei
 • Curs de medicina isihastă 100 lei
 • Curs de nutritie pentru copii 200 lei

Pentru doritori achitați banii in contul de mai sus. Cursurile sunt online.

Daca ai achitat cursul trimite un mesaj pe whatt app 0740.12.16.77 cu numele tău de pe Facebook. De asemenea poti intra pe linkul de mai jos ( linkul este doar pentru acest curs !!!) și cere accept in grup!

https://m.facebook.com/groups/1038908524137496/?ref=share

Annemarie Văduva

Annemarie Văduva

Nutriționist specializat în Onco-Nutriție, Onco-Psiholog

Programeaza-te acum!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.