BorelissPro  60 cps DuoLife

BorelissPro 60 cps DuoLife

DETOX679

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
174,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Medical Formula BorelissPro, 60cps - DuoLife

Toate ingredientele din compoziția suplimentului BorelissPro stimulează imunitatea organismului și ameliorează simptomele determinate de mușcăturile de căpușă.

Trandafirul de stâncă (Cistus incanus) – este o excelentă sursă de polifenoli, cu proprietăți antioxidante, care oferă un sprijin real sistemului imunitar. Îmbunătățește calitatea vieții, încetinește procesul de îmbatrânire și ajută la menținerea unui aspect sănătos al pielii. Asigură echilibrul bacterian al florei intestinale.

Extractul de varga ciobanului – ajută la detoxifierea organismului și are un efect imunostimulator. Conține iridoizi de valoare care contribuie la menținerea sănătății oaselor și a articulațiilor; stimulează activitatea sistemului imunitar.

Extractul de usturoi – conține flavoinoizi și o cantitate însemnată de sulf organic sub formă de alicină și scordinină. Usturoiul sprijină funcționarea sănătoasă a inimii și ajută la menținerea nivelului normal de colesterol. Este recunoscut pentru impactul său pozitiv asupra sistemului imunitar.

Extractul de oregano – are puternic efect imunostimulator. Este totodată o sursă bogată de bioflavonoizi, care asigură protecția celulelor împotriva radicalilor liberi.

Extractul de rădăcină de iulișcă – sprijină sistemul imunitar, contribuie la detoxifiere si ameliorează simptomele cauzate de mușcătura de căpușă.

BorelissPro (formulă înregistrată de antioxidanți obținută din extract uscat de fructe și legume) oferă organismului valori ridicate de antioxidanți, care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar și la procesul de detoxifiere.

Ingrediente

  • inulină din rădăcină de cicoare (FOS), extract din frunze de ceară (Cistus criticus) 10: 1, formulă rezervată BorelissPro pe bază de antioxidanți obținuți dintr-un amestec de extracte de fructe uscate, legume și ierburi în proporții variate (din gropi și piele de struguri ( Vitis vinifera)), din flori de miros (Vaccinium myrtillus), flori de broccoli (Brassica oleracea var cymosa), frunze de varză (Brassica oleracea var virdis), frunze de ceai chinezesc (Camellia sinensis), frunze de ceapă comună (Alium cepa), aburi de usturoi comun (Alium sativum), grapefruit (Citrus paradisi), tulpină de sparanghel (Asparagus officinalis), portocală dulce (Citrus sinensis), ananas (Ananas comosus), cireș dulce (Prunus avium), cais comun (Prunus armeniaca), măr fructe (Malus domestica), fructe labe - pepene galben (Carica papaya), căpșuni (Fragaria ananasa), coacăze negre (Ribes nigrum), rădăcină de morcov sălbatic (Daucus carota), fructe de castraveți (Cucumis sativus), fructe de măsline europene (Olea europaea) , roșii (Solanu m lycopersicum), extras din fructe de ciucure sălbatică (Dipsacus fullonum) 10: 1, extras din tulpină de usturoi (Allium sativum) 10: 1, extras din plantă de oregano (Origanum vulgare) 10: 1, extras din rădăcina de fallopia japonica (Polygonum cuspidatum ) 10: 1. Ingrediente ale acoperirii: derivat organic de celuloză (HPMC), gumă de gelan, clorofilină și clorofilă (colorant). Agent antiaglomerant: silice.

Mod de utilizare 

  • 1-2 capsule pe zi. Nu depășiți porția zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată. Alimentația echilibrată și stilul de viață sănătos sunt esențiale pentru o funcționare adecvată a corpului dumneavoastră.

Mod de prezentare 

  • Flacon cu 60 capsule

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.