A Carte Vol 2 Cum m am vindecat de...

A Carte Vol 2 Cum m am vindecat de cancer prin Metoda Detox Nutri Fit

DETOX260

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
65,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Mă numesc Annemarie Văduva și sunt o fostă pacientă oncologică vindecată. Am învins cancerul fără să fac nicio  ședință de chimioterapie sau radioterapie. Vreau să știi și tu tot ce am făcut eu ca să trăiesc.  

Știu cât de importantă e lupta cu timpul pentru tine de aceea am scris această  carte ca în doar câteva zile să poți să înveți Onco-Nutriție și Onco-Fitoterapie și să-ți faci propriul meniu anti-cancer și propriul protocol anti-cancer.

Vreau să câștigi timp în lupta cu boala și să fii optimistă.

Am să îți spun tot ce am făcut eu, ce am mâncat, ce nu am mâncat, ce suplimente am luat , cum am gândit , cum am învins deznădejdea.

Vei afla cauzele declanșării cancerului în cazul tău, vei găsi soluții la problemele tale, vei căpăta încrederea că te poți vindeca.

Metoda Detox Nutri Fit este o metodă naturală de tratament,  este cea mai ușoară și cea mai eficientă metodă în lupta anti-cancer. Vom fi alături de tine pas cu pas în călătoria vindecării tale. Fii o luptătoare! Fii un luptător ! Cancerul poate fi învins !

Am scris această carte din dorința de a da mai departe tot ceea ce am învățat în lupta cu cancerul .

Metoda Detox Nutri Fit este rezultatul a zeci de studii citite, sute de articole și cărți , cursuri de specialitate în oncologie genetică, nutriție, fitoterapie, cursuri de terapii alternative, cursuri de navigatori de pacienti oncologici și a experienței noastre în lupta cu cancerul în urma diagnosticării mele.

Putem demonta toate miturile legate de evoluția cancerului , deoarece eram vegetariană de 18 ani și raw vegană  de 4 ani atunci când m-am îmbolnăvit. Multe studii susțin că un vegetarian normoponderal nu va face cancer niciodată.


Nu ne-am lăsat până nu am aflat cauzele reale ale declanșării cancerului. Dacă vrei să primești  materiale gratuite de la noi sau sa te înscrii la primul curs online LIVE experiențial și transformațional de Onco-Nutritie și Onco-Fitoterapie din Romania abonează-te : https://tratamentenaturiste.detoxnutrifit.ro

La cinci ani de la vindecarea mea am conceput împreună cu soțul meu Marius Văduva metoda Detox Nutri Fit și am deschis clinica Detox Nutri Fit în care ajutăm pacienții prin această metodă.

Am refuzat categoric indicația doctorilor de a face chimioterapie. Am ales restabilirea echilibrului corpului prin completarea deficiențelor de minerale și vitamine.

Toate alimentele recomandate  , toate suplimentele au fost testate pe mine . Dacă eu am învins cancerul și tu poți învinge cancerul .

Ca beneficii ale metodei Detox Nutri Fit te poți vindeca de cancer, de diabet, de osteoporoză, de hipertensiune, poți elimina metalele grele, vei duce o viață mai sănătoasă, vei avea mai multă energie și vitalitate și vei slăbi dacă ești supraponderală.
Vei învăța bazele Onco-Nutriției și Onco-Fitoterapiei , ce este bine să mănânci și ce este interzis în cancer , vei învăța cu ce să înlocuiești proteina animală, vei învăța care sunt cele mai importante alimente și plante în lupta anticancer , vei învăța bazele fitotetapiei și cum să-ți faci propriul protocol anticancer și propriul meniu anticancer.

Fii optimistă! Fii optimist ! Și nu uita : cancerul poate fi învins ! Nu accepta niciun prognostic negativ.
Abia așteptăm să te ghidăm pas cu pas .

Sănătate maximă !
Annemarie & Marius Văduva
Clinica Detox Nutri Fit

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.