Curcumin 95 C3 Complex 60 capsule...

Curcumin 95 C3 Complex 60 capsule Herbagetica

DETOX649

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
92,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

C3 complex contine cele trei feluri de curcuminoide in aceleasi proportii in care se regasesc natural in rizomul de Curcuma longa asigurand o actiune sinergica ridicata.

Proprietati:

- Produsul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, nervos, articular si muscular, mentinerea diviziunii celulare normale, normalizarea nivelului de fibrinogen si de colesterol din sange, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, mentinerea capacitatii de adaptare a organismului la stresul cotidian, sustinerea proceselor de chelare a metalelor grele si radioactive din organism, sustinerea proceselor de fagocitare normala a celulelor care au suferit mutatii si a fragmentelor acestora.

- 66:1: ratie ridicata, extract cu efect intens.

- Garantat 95% Curcuminoide, cea mai mare concentratie, extract cu eficienta ridicata.

- Piperina creste biodisponibilitatea Curcumin95 C3 complex cu +2000% si actioneaza rapid.

- Produsul este sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane.

Compozitie

Curcumin 95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat 66:1 din rizomi de Turmeric garantat cu 95% Curcuminoide - 380mg, Piper (Piper nigrum) extract standardizat garantat cu 5% Piperina - 20mg, Capsula vegetala. 

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.