Daitab, 60 tablete, Ayurmed

Daitab, 60 tablete, Ayurmed

DETOX573

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
43,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 
  • sustinerea proceselor implicate in mentinerea glucozei sanguine in limite normale;
  • ajuta la prevenirea aparitiei complicatiilor cronice ale diabetului;
  • mentinerea unui metabolism lipidic si proteic normal;
  • protectia organismului de stresul oxidativ care este implicat in procese degenerative si unele boli cronice.

Ingrediente principale:

Momordica charantia (Castravetele amar) – mentine nivelul normal al glicemiei sanguine in special la persoanele cu diabet zaharat (tip I si II) prin intermediul polipeptidei-p care stimuleaza celulele β-pancreatice asigurand cresterea secretiei de insulina proprie. Ajuta la mentinerea, in sange, a nivelului normal al trigliceridelor, colesterolului si raportului LDH/LDL. Prin mentinerea la nivel normal a lipidelor si glicemiei sanguine, sunt prevenite complicatiile cronice ale diabetului.
Syzygium cumini (Jamun) – stimuleaza regenerarea celulelor pancreatice implicate in producerea de insulina si controleaza transformarea polizaharidelor in glucoza.
Azadirachta indica (Neem) – frunzele contin (nimbidin) o substanta cu proprietatea de a reduce nivelul glucozei serice prin cresterea utilizarii periferice a glucozei. Creste utilizarea glucozei sau depunerea sub forma de glicogen la nivelul ficatului, muschilor sau inimii. Reduce lipidele totale care sunt dereglate in caz de diabet asigurand protectie cardiovasculara (stopeaza aterogeneza).
Pterocarpus marsupium (Vijayasar) – rasina reduce absorbtia glucozei din tubul digestiv, creste utilizarea glucozei in celule si sustine refacerea celulelor β-pancreatice marind astfel secretia de insulina.
Tinospora cordifolia (Guduchi) – are proprietati hepatoprotectoare, normalizeaza valoarea enzimelor hepatice si a bilirubinei serice. Creste capacitatea de autoaparare a organismului la infectii. Regenereaza celulele β-pancreatice si sustine reglarea glicemiei serice.
Trigonella foenum-graecum (Schinduf) – reduce rezistenta periferica la insulina si stimuleaza secretia de insulina.
Gymnema sylvestre (Gudmar) – creste secretia de insulina, creste capacitatea celulelor de a utiliza glucoza, determina inhibarea absorbtiei glucozei din intestin. Reduce pofta si dependenta de dulce, reduce nivelul seric al colesterolului si trigliceridelor. Este diuretic si laxativ usor.
Enicostemma littorale (Chhota chirata) – sustine secretia de insulina la nivelul pancreasului (diabet tip II) si nivelul normal al colestrolului si trigliceridelor in sange, prevenind aparitia complicatiilor diabetului.
Piper longum (Piper indonezian) – contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv si favorizeaza tranzitul intestinal. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la conditiile stresante ale mediului.
Curcuma longa (Turmeric) – sustine reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor sanguine care sunt crescute in caz de diabet. Mentine nivelul glicemiei serice prin cresterea nivelului de insulina (stimularea celulelor β-pancreatice) si scaderea rezistentei periferice la insulina.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.