Hepatofit Forte 63 capsule FARES

Hepatofit Forte 63 capsule FARES

DETOX196

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
73,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Hepatofit Forte se adresează persoanelor care au un nivel crescut al transaminazelor.

Se recomandă în următoarele afecțiuni: steatoză hepatică, hepatită acută și cronică de diferite etiologii, consum cronic de alcool, consum cronic de medicamente și expunerea la compuși toxici.

După 3 luni de administrare (1 capsulă x 3/zi) se obține scăderea transaminazelor cu minim 70% din depășirea valorilor normale.

Acest remediu pentru ficat are un puternic efect hepatoprotector și hepatoregenerator, datorită complexului de plante din compoziție.

Hepatofit Forte conține doar extracte de plante pentru un efect intens și o absorbție rapidă.

Ingredientele din compoziția capsulelor Hepatofit Forte au fost atent studiate și dozate pentru a obține un efect de potențare reciprocă.

Principiile active din extractele naturale utilizate in compoziția capsulelor Hepatofit Forte asigură eficiența și calitatea acestuia, fiind un tratament complet natural pentru ficat.

Evaluarea eficienței produsului s-a făcut în colaborare cu medici specialiști gastroenterologi în cadrul unor clinici universitare.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.