Indole 3 Carbinol PROVITA NUTRITION

Indole 3 Carbinol PROVITA NUTRITION

DETOX 670

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Ultimele produse in stoc
115,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Indole-3-Carbinol este prin excelenta un anticancerigen care are, insa, si alte efecte benefice pentru organism. Poate fi administrat de catre persoanele predispuse la cancer, cat si in combaterea bolilor canceroase. Studii recente indica actiunea puternic sinergica a asocierii Indole-3-Carbinolului cu DIM (3,3’-Di-indolymethane). Manipuleaza genele antitumorale p21, p27 si p53 cu efect chimioterapeutic in toate tipurile de cancer si impotriva virusulor Herpex Simplex si Human Papilloma Virus. Stopeaza cresterea si produce apoptoza (moartea programata) a celulelor canceroase in: cancer la san, cervical, endometru, prostata, colon, piele si leucemie, dar si in alte forme de cancer.

INDICAT PENTRU  : Pre-menopauza, Menopauza, Exces de Estrogen, Afectiuni ale prostatei. Proprietati chimioterapeutice si eficiente pentru toate tipurile de cancer. Proprietati specifice anticancerigene (prostata, san, cervical, endometru, colon, piele, leucemie). PAPILOMA (Papilloma, Papilomatoza); Herpes simplex.

Compozitie Indole 3 Carbinol 30 capsule:

/capsula (430): indol – 3 – carbinol – 200,00 mg, DIM (diindolilmetan) din specii de Brassica – 25,0 mg; excipienti: celuloza microcristalina – 120,0 mg, stearat de magneziu – 5,0 mg, capsula (gelatina vegetala) – 80,0 mg.

Nu contine: produse lactate, oua, gluten, soia, Grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori, corectori de gust si coloranti artificiali.

Administrare Indole 3 Carbinol 30 capsule:

1- 3 capsule pe zi, in timpul mesei sau conform sfatului medicului

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.