Microbiota Organic 604mg x 60 capsule

Microbiota Organic 604mg x 60 capsule

DETOX500

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
285,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

În corpul nostru există de 20 de ori mai multe bacterii decât celule umane și corpul fiecăruia dintre noi conține mai multe bacterii decât au existat vreodată oameni pe această planetă. Probioticele sunt deseori numite bacteriile noastre prietenoase și sunt acele bacterii benefice prezente în mod normal în tractul digestiv. Utilizarea acestor bacterii benefice datează de mii de ani, obiceiul venind de la triburi nomade care consumau în mod regulat lapte fermentat cu bacterii bune. Un intestin sănătos conține de obicei până la 4lbs de bacterii (aproximativ 1,8 kg), dintre care 85% sunt lactobacili iar 15% sunt bacterii coliforme. Cu toate acestea, numărul obișnuit de bacterii din colon în prezent arată un raport care poate fi atât de distorsionat încât să arate de fapt aceste cifre inversate. Bacteriile bune sunt foarte importante pentru o bună digestie dar au și alte funcții utile, precum prevenirea creșterii în exces a drojdiilor și a altor agenți patogeni și fabricarea vitaminei K.

După utilizarea antibioticelor: utilizarea antibioticelor afectează echilibrul natural iar probioticele sunt deseori recomandate pentru a rectifica situația.

Antimicrobiene: folositoare în special pentru afecțiuni precum candidoza, aftele, intoxicații alimentare și diaree (în timpul călătoriilor).

Digestie: dezechilibrul conținutului bacterian al intestinului poate duce la simptome, precum cele suferite de persoanele afectate de sindromul de intestin iritabil. Probioticele ajută la digestia proteinelor care produc multe substanțe benefice, precum enzime, vitamine B și antibiotice.

Circulație: probioticele sunt utile în scăderea colesterolului.

Detoxifiere: probioticele pot fi utile pentru a ajuta organismul la detoxifierea anumitor substanțe nocive.

Fiecare capsulă are în mod obișnuit de 2 miliarde de organisme vii (la sfârșitul termenului de valabilitate) a două dintre cele mai benefice tulpini, Lactobacillus acidophilus și Bifidobacterium bifidum cu 100mg de fructo-oligozaharide (FOS). Lactobacillus acidophilus și Bifidobacterium bifidum - acestea sunt două dintre cele mai importante membre ale unui tract digestiv sănătos, Bifidobacterium fiind prima care colonizează intestinul sugarilor. Aceste bacterii ajută creșterea, ajută la digestia lactozei și cresc absorbția de minerale, conțin factori antimicrobieni, stimulează sistemul imunitar și răspunsul imun și reduc colesterolul din serul sangvin. Fructo-oligozaharide (FOS) - în grupul de produse denumite în mod obișnuit prebiotice, FOS au fost bine cercetate pentru capacitatea lor de stimulare a sănătății bacteriilor bune. Ele sunt stabile în condiții acide și ajung intacte în colon, unde stimulează creșterea și multiplicarea bacteriilor bune.

Mod de administrare:

1- 2 capsule pe zi, la masa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.