Pau D’Arco cu Seleniu Coral Club

Pau D’Arco cu Seleniu Coral Club

DETOX520

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
91,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Se crede că extractul de Pau d’arco inhibă inflamația – răspunsul natural al organismului la rănire.

În timp ce nivelurile scăzute de inflamație sunt benefice, se crede că inflamația cronică duce la boli, cum ar fi cancerul, obezitatea și bolile de inimă.

Există rapoarte despre utilizările medicinale ale ceaiului Pau D’arco datând din 1873.

Pau d’arco, numit și tabebuia avellanedae,  este un copac din  familia Bignoniaceae cu lemn extrem de dur. Nnumele său este cuvântul portughez pentru „băț de arc”, care este un termen adecvat deoarece arborele a fost de fapt folosit de indienii nativi din America de Sud pentru a face arcuri de vânătoare.

Coaja și lemnul copacului sunt utilizate extern și intern pentru a  trata artrita, durerea, inflamația prostatei, febra, dizenteria, furunculele și ulcerele și diverse tipuri de cancer. Una dintre cele mai simple modalități de utilizare a pau d’arco este consumarea unui ceai făcut din coaja interioară a Pau d’arco sau aplicarea apei de ceai pe piele, sau în calitate de supliment alimentar.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.