Polygemma 11 FICAT DETOXIFIERE 50 ml...

Polygemma 11 FICAT DETOXIFIERE 50 ml Plant Extract

DETOX656

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
35,40 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Proprietăți:

  • Susţine funcţia de detoxifiere a ficatului.
  • Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Rozmarin, Ienupăr şi muguri de Alun.
  • Ficatul este primul filtru al organismului, la acest nivel o serie de substanţe fiind transformate în forme chimice simplificate, pregătite pentru eliminare la nivel renal.
  • Un ficat obosit vă permite să ajungă în sânge substanţe netransformate şi o serie de toxine.
  • Acţiune principală: hepatoregeneratoare, de sprijinire a eliminării cataboliţilor toxici, coleretică şi colagogă, de restaurare a elasticităţii ţesutului hepatic. Preparatul are şi efect: hipocolesterolemiant, antiinflamator, cicatrizant, antioxidant.


Mod de administrare:
Se recomandă administrarea a 2 - 3 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel hepatic, dar şi la nivel renal şi respirator.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.