Ulei de oregano salbatic 30 capsule...

Ulei de oregano salbatic 30 capsule Parapharm

DETOX 411

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
30,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Ulei de oregano salbatic 30 capsule Parapharm

Ingrediente - 1 capsulă conţine:

  • 398,00 mg ulei presat la rece din seminţe de rapiţă (Brassica napus semen), 
  • 100,00 mg ulei esenţial pur de sovârv (Origanum vulgare L.),
  • 2,00 mg Vitamina E (Tocoferil acetat).

Acțiuni și recomandări:

Suplimentul alimentar Ulei de oregano sălbatic conţine ulei esenţial din părţile aeriene a plantei de sovârv (Origanum vulgare L.), cu beneficii multiple pentru menţinerea sănătăţii.

Mod de administrare:

Se recomandă consumul de 1 capsulă/zi, cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe, ceai), de preferinţă în timpul unei mese principale; produs recomandat adulţilor.

Rolul componentelor:

Oregano creşte prin fâneţele din regiunile de deal şi de munte. Este o plantă semilemnoasă perenă, un arbust ce poate atinge 60cm înălţime. În pământ are un rizom lignificat gros de 2-3 cm din care iau naştere atât tulpini sterile, cât şi florifere, patru unghiulare, drepte şi ramifcate în partea superioară, dar şi numeroase rădăcini filiforme.

Frunzele sunt opuse, de 1-4cm lungime, de formă ovală, aproape glabre, cu marginea întreagă sau uşor dinţată. Vara face flori de culoare liliachie, adunate în bucheţele.

În scopuri medicinale de la oregano se folosesc frunzele, florile şi seminţele.

Conţine ulei volatil (timol, carvacrol), acizi cafeic şi rozmarinic, tanin şi serpilină.

Oregano are numeroase beneficii, dar este cel mai cunoscut pentru proprietăţile sale digestive, expectorante, antivirale, antibacteriene, antifungice, antiparazitare, antioxidante şi antiinflamatorii. În plus, oregano este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante puternice, ca antimutagen şi anticancerigen.

Oregano ameliorează digestia, previne balonarea, protejează inima, scade colesterolul, scăzând riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral, tratează Giardia, o boală intestinală cauzată de parazitul Giardia şi protejează celulele de acţiunea nocivă a radicalilor liberi.

Uleiul de oregano poate provoca reacţii adverse la persoanele alergice la plantele aromatice (familia Lamiaceae). De asemenea, uleiul de oregano este interzis femeilor gravide sau bolnavilor de anemie feriprivă, acesta putând reduce absorbţia de fier în organism.

Afectiuni
Imunitate scazuta
Infectii respiratorii
Inflamatii
Probleme aparat digestiv
Caracteristici
100% natural
Tip produs
Capsule
Producator
Parapharm

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.