Vitamina B17 Amygdalin  60 cps

Vitamina B17 Amygdalin 60 cps

DETOX 02211

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
25,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Vitamina B17 este mai frecvent cunoscuta sub denumirea de amigdalina – un compus chimic care se gaseste in multe alimente, in special in caise, precum si in samburii unor fructe ca mere, pere, prune si piersici. Motivul pentru care amigdalina este atat de cunoscuta este faptul ca acest compus chimic poate fi partial descompus, ceea ce inseamna ca o parte din el poate fi toxic, astfel incat nu este recomandat consumul excesiv al vitaminei B17. Cu toate acestea, vit B17 a fost utilizata la scara larga in practicile medicale pentru tratarea anumitor boli cronice.

Capsulele de vitamina B17 au in compozitia lor extract din samburi de caise cu un continut de peste 98% amidalina.

In acest caz, este important sa nu se faca o confuzie intre vitamina B17 si pulberea de samburi de caise care se poate gasi incapsulata pe piata. Intr-adevar, aceasta poate contine o cantitate nesemnificativa de vit B17 care nu va avea niciun efect.

Beneficiile vitaminei B17

Iata care sunt exact beneficiile vitaminei B17:

Scade tensiunea arteriala

Unii dintre compusii activi din vitamina B17 (amigdalina) au alte efecte in organism, cum ar fi productia de tiocianat, un compus binecunoscut care ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Pentru acei oameni care sufera de hipertensiune arteriala, aceasta poate fi o modalitate excelenta de a mentine tensiunea arteriala sub control si de a reduce riscul de ateroscleroza, atacuri de cord, accident vascular cerebral, dar si bolile coronariene.

Remediu potential anticancer

Acesta este cel mai controversat aspect al acestei vitamine, deoarece este laudata de multi specialisti, dar pe de alta parte este si denuntat de altii ca o abordare eficienta impotriva sau nu a cancerului. In timp ce multi experti spun ca nu are niciun efect, ceea ce duce la interzicerea acestei substante in Statele Unite, alti medici sau specialisti in holistica continua sa utilizeze aceasta vitamina cu regularitate, sustinand ca cianura de hidrogen este capabila sa contracara efectele celulelor canceroase, neutralizeazadu-le. Conform unui studiu publicat in Raportul de biochimie si biofizica, s-a constatat faptul ca, vitamina 17 in anumite doze poate ajuta in tratarea cancerului, cu toate acestea, ar trebui administrata prin intravenos si nu pe cale orala, deoarece aceasta din urma poate duce la toxicitate.

Intareste sistemul imunitar

Exista unele dovezi care arata ca utilizarea stricta a acestei vitamine, in special atunci cand este dobandita prin surse naturale, iti intareste sistemul imunitar si te poate ajuta sa previi o varietate de infectii si afectiuni.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.