• Nou
Repaira Vitamunda  (regenerare...

Repaira Vitamunda (regenerare gastro-intestinală)

detox462

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
360,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Repaira de la Vitamunda asociază ingrediente active care contribuie sinergic la repararea peretelui gastro-intestinal, în special în cazurile de permeabilitate intestinală, sindrom de intestin iritabil, colită ulcerativă/hemoragică, diverticulită.

Acidul Humic

Acidul humic este o substanță organică naturală care se găsește în sol, apă și sedimente naturale. Acesta se formează prin descompunerea materiei organice, pe o perioadă lungă de timp. Acidul humic este un amestec complex de mai multe molecule, având un conținut bogat în: oligoelemente (70+), fitonutrienți, vitamine, minerale, aminoacizi, electroliți, acizi grași, siliciu, săruri, prebiotice.

S-a demonstrat că acidul humic prezintă numeroase beneficii pentru organismul uman, inclusiv ameliorarea digestiei, stimularea funcției imunitare și reducerea inflamației.

Iată câteva dintre principalele beneficii ale acidului humic:

Îmbunătățirea funcției digestive: acidul humic poate spori activitatea enzimelor digestive, conducând la o mai bună descompunere și absorbție a nutrienților la nivel intestinal.
Optimizarea microbiotei intestinale: acidul humic are proprietăți prebiotice, însemnând că acționează ca o sursă de hrană pentru bacteriile benefice din intestine 
Reducerea inflamației: studiile au arătat că acidul humic poate ajuta la diminuarea inflamației intestinale prin modularea răspunsului imunitar . De asemenea, într-un studiu pe șobolani s-a evidențiat că acidul humic are un efect protector pentru mucoasa gastrică, prin atenuarea inflamației în ulcerul gastric 
Detoxifiere: acidul humic are capacitatea de a se lega de toxinele și metalele grele din intestine, împiedicând absorbția acestora în fluxul sanguin. Acest efect de detoxifiere poate ajuta la protejarea mediului intestinal de substanțele nocive și la consolidarea sănătății intestinale generale .
Îmbunătățirea funcției cerebrale: S-a demonstrat că acidul humic are proprietăți neuroprotectoare, ajutând la prevenirea deteriorării creierului împotriva leziunilor și la îmbunătățirea funcției cognitive. Acesta acționează în acest sens prin creșterea producției de factor neurotrofic derivat din creier (BDNF), o proteină esențială pentru creșterea și supraviețuirea neuronilor 

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.