Acid Pantotenic (Vitamina B5) - GymBeam

Acid Pantotenic (Vitamina B5) - GymBeam

DETOX537

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
30,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Acidul pantotenic, cunoscut și sub denumirea de vitamina B5 - contribuie în mod eficient la metabolismul adecvat, care este esențial pentru producerea de energie. Datorită acestui fapt, contribuie și la reducerea oboselii și a sentimentului de epuizare. Acest lucru vă poate stimula motivația de a face mișcare chiar și în cele mai dificile zile. Vitamina B5 se găsește în mod natural în majoritatea legumelor, inclusiv în broccoli, mazăre și varză.

Acidul pantotenic conține 500 mg de vitamina B5 sub formă de capsule. Efectele sale includ contribuția la sinteza și metabolismul adecvat al hormonilor steroizi, al vitaminei D și al unor neurotransmițători.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.