• Nou
GRIFFONIA RHODIOLA 20 FIOLE SISTEM...

GRIFFONIA RHODIOLA 20 FIOLE SISTEM NERVOS

DETOX689

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
100,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Un produs destinat sănătății sistemului nervos care ajută la echilibrarea și stimularea secreției de serotonină și dopamină pentru a contracara stările de epuizare cauze de stres și atacuri de panică.

Griffonia Rhodiola contribuie la capacitatea de adaptare a organismului la stresul emoțional și oferă ajutor în cazul situațiilor ce necesită o activitate cerebrală intensă. Conținutul său are la bază plante medicinale a căror efecte de echilibrare și stimulare a secreției de dopamină și serotonină în corp au fost dovedite științific: Grifonia și Rhodiola Roseea. Alături de acestea s-au inclus și extracte de păducel, smochin și stejar care au ca efect potențare a efectelor acestui produs și de reducere a nivelului de stres.

Creșterea nivelelor de dopamină și serotonină în corp au ca efect starea bună de dispoziție, dorința de comunicare și socializare și poate să reducă apetitul cauzat de stres. De asemenea, conținutul său bogat în plante medicinale permite îmbunătățirea capacității de apărare a organismului în fața oricărui tip de stres, fie că acesta este unul de tip intelectual, psihic, fizic, etc., ajutându-ne astfel să facem față provocărilor zilnice și să ne continuăm activitățile de zi cu zi într-un mod eficient!

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.