NYRVUSAL MULTI 30COMPRIMATE-NYRVUSANO

NYRVUSAL MULTI 30COMPRIMATE-NYRVUSANO

DETOX1001

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
78,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 
Sustine buna functionare a sistemului nervos.

Proprietati:
Nyrvusal Multi este un produs destinat sa completeze dieta zilnica cu un aport de nutrienti (Acid alfa lipoic, vitaminele C, B 1, B2, B3, B5, B6, E, seleniu si magneziu), cu o importanta deosebita pentru buna functionare a sistemului nervos.

Ingrediente active/comprimat:
Acid alfa-lipoic 300 mg
Vitamina B1 1 mg
Vitamina B2 1.5 mg
Vitamina B3 16 mg
Vitamina B5 6 mg
Vitamina B6 1.5 mg
Vitamina E 12 mg
Seleniu 55 mcg
Vitamina C 50 mg
Magneziu 100 mg

Mod de utilizare:
1 comprimat filmat pe zi, in timpul unei mese principale.

Prezentare:
30 comprimate

Nyrvusal Multi 30 comprimate Nyrvusano este un supliment alimentar din grupa complex de vitamine bvitamineminerale , contine ingrediente activeacid alfa lipoicvitamina b1 (tiamina)vitamina b2 (riboflavina)vitamina b3 (niacina, nicotinamida)vitamina b5 (acid pantotenic)vitamina b6 (piridoxina)vitamina c (acid ascorbic)vitamina e (tocoferol)magneziu si poate contribui la ameliorarea diverselor simptome, la recomandarea medicului sau farmacistului.
Informatii despre Nyrvusal Multi, 30 comprimate, Nyrvusano s-ar putea gasi in articolele: Boala AlzheimerAmnezia (tulburari de memorie)Boala cerebrovascularaSindrom astenicSindromul de burnoutStresAstenia de primavară.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.