Prostadynon, 60 capsule, FarmaClass

Prostadynon, 60 capsule, FarmaClass

DETOX442

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
34,50 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Contine compusi de origine vegetala (fitosteroli, flavone, triterpene, taninuri) si Zinc, ce determina efecte benefice in cazul persoanelor cu HBP (hiperplazie benigna de prostata). Sustine sanatatea si functionarea normala a prostatei. Sustine tratamentul simptomatic al nicturiei (urinare frecventa pe timpul noptii) si un flux urinar normal, la persoanele cu HBP stadiile I si II. Este sursa de acizi grasi ce sustin functia sexuala masculina. Prostadynon creste aportul energetic si sustine functionarea optima a sistemului muscular.

Beneficii Prostadynon:

  • Sustine functionarea si sanatatea prostatei;
  • Reduce frecventa urinarilor nocturne (nicturie) si senzatia de urinare incompleta;
  • Sustine functia sexuala masculina;
  • Creste calitatea vietii.
  • Recomandari: sustinerea tratamentului simptomatic la persoane cu HBP (hiperplazie benigna de prostata stadiile I si II; sustinerea functiei sexuale masculine.

Ingrediente:

(echivalent pentru 1 capsula): extract hidroetanolic uscat din fructe de Palmier pitic (Serenoa repens) standardizat 25% in acizi grasi 160 mg; Gelatina (capsula) 90 mg; pulbere din frunze de Urzica (Urtica dioica) 60 mg; pulbere din parti aeriene de Ghimpe (Xanthium spinosum) 40mg; pulbere din radacina de Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) 30 mg; Zinc (echivalent a 7.9 mg oxid de zinc) 6.4 mg.

Mod de utilizare: 

1 capsula de 2 ori pe zi. Se recomanda utilizarea indelungata a produsului.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.