Paducel 40 capsule  Favisan

Paducel 40 capsule Favisan

DETOX651

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
19,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Paducel - actiune simpaticolitica, hipotensiva, vasodilatatoare. Paducelul face parte din familia Rosaceae, fiind un arbust spinos, de cativa metrii inaltime, care la sfarsitul lui aprilie si inceputul lui mai incanta privirea cu ploaia sa de petale albe si imbie la relaxare cu aroma sa linistitoare. Atat florile cat si fructele sunt un adevarat elixir in bolile cardiovasculare, motiv pentru care este una din cele mai folosite plante din Europa, unde aceste afectiuni constituie cauza numarul unu de mortalitate.

Contribuie la:

  • mentinerea sanatatii inimii;
  • sustinerea functionarii normale a aparatului cardiovascular;
  • mentinerea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac in limite normale;
  • sustinerea aparatului cardiovascular in perioadele de stres;
  • protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.

Recomandari:

  • hipertensiune arteriala, tulburari de ritm cardiac, tahicardie paroxistica, extrasistole, degenerari ale cordului, scleroza coronariana, insuficienta miocardica dupa boli infectioase, cardiopatie ischemica, tulburari neurovegetative, insomnii, tulburari cardiace la menopauza.

Paducel 40 capsule 

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.