CEAI DE PEDICUTA, 50G

CEAI DE PEDICUTA, 50G

DETOX519

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
6,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Combaterea nicotinismului, alcoolismului, adjuvant in litiaza renala si vezicala, afectiuni hepatice, constipatie cronica, hemoroizi, reumatism, afectiuni ale cailor urinare si ale organelor genitale, tumori ale ficatului, convalescenta, etc.

Ceaiul de pedicuta ii ajuta pe fumatori sa scape de acest viciu.

Pentru reumatici si bolnavii de artrita, chiar si atunci cand prezinta deja modificari ale formelor articulatiilor (incheieturilor), precum si in caz de constipatie cronica si hemoroizi, se recomanda ceai de pedicuta. Persoanele care sufera de diaree trebuie sa intrebuinteze insa ceaiul cu multa precautie, ca sa nu le provoace spasme intestinale.

Pedicuta n-are voie sa fie fiarta, ci doar oparita cu apa in clocot.

Acest ceai de pedicuta iarba se intrebuinteaza si in toate bolile cailor urinare si ale organelor genitale, la dureri si tumefieri ale testiculelor, la formarea nisipului la rinichl si la colicile renale.

In hepatite, la tumori ale tesutului conjunctiv al ficatului, chiar daca sunt deja maligne, pedicuta este indispensabila.

Pedicuta ajuta la refacerea dupa convalescenta.

Ingrediente:

  • Iarba de Lycopodium clavatum - pedicuta ce contine alcaloizi, triterpene, substante minerale

Mod de administrare:

  • infuzie scurta: 1 lingurita rasa de pedicuta se opareste cu 1/4 litru de apa in clocot, apoi se lasa sa stea putin;

Mod de prezentare

  • 50 grame

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.