Gymnema Silvestre 60 cps Ozonomed

Gymnema Silvestre 60 cps Ozonomed

DETOX100

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
23,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Efecte:

Pulberea din frunze de Gymnema Sylvestre are drept constituenţi activi principali acidul gymnemic şi gurmarinul.

Acţiunile principale sunt:

  • Ajuta la refacerea celulelor din insulele Langerhans secretoare de insulină, de aceea Gymnema Sylvestre se poate utiliza şi de persoanele cu diabet zaharat de tip I;
  • utila in creşterea secretiei de insulină; utila in creşterea capacitatii celulelor de a utiliza glucoza;
  • utila in inhibarea absorţiei glucozei din intestin;
  • utila in reducerea poftei de dulce şi dependenţa de dulciuri;
  • utila in reducerea nivelului seric al colesterolului şi trigliceridelor; este diuretic şi laxativ uşor.

Alte recomandări ale medicului naturist

Diabet

Gymnema poate fi eficientă pentru persoanele care au diabet atât de tip 1, cât şi de tip2, cu toate că în principal se recomandă pentru tipul 2.

Insulinorezistenţă

Atunci când în sânge există o cantitate crescută de glucoză, organismul produce mai multă insulină – hormonul care ajută la transportul zahărului din sânge în celule. Dar, pe măsură ce este produsă prea multă insulină, celulele devin rezistente la acestea – de aici şi termenul de „insulinorezistenţă”. Atunci când are loc acest fenomen, glicemia rămâne crescută. Multe persoane care prezintă rezistenţă la insulină iau în greutate, indiferent de regimul alimentar pe care îl urmează. În acest caz, Gymnema poate fi utilă. Ea îmbunătăţeşte intrarea glucozei în celule şi ajută la utilizarea ei de către organism.

Sindromul X

Termenul de „sindrom X metabolic” descrie un întreg grup de probleme de sănătate care cresc riscul de diabet şi boli de inimă. Mulţi americani vârstnici prezintă multe dintre simptomele sindromului X. Factorul fundamental al acestei acţiuni îl constituie rezistenţa la insulină. Ca urmare, persoanele care au sindrom X, prezintă semne de intoleranţă la glucoză, obezitate, hipertensiune arterială şi nivele crescute ale colesterolului şi trigliceridelor. Datorită faptului că Gymnema contribuie la îmbunătăţirea absorţiei şi utilizării glucozei la nivel celular, ea este recomandată în cazurile de sindrom X.

Precauţii:utilizarea combinată de Gymnema Syilvestre şi antidiabetice orale sau insulina poate scădea excesiv glicemia de aceea se recomandă o mai atentă monitorizare a glicemiei şi scăderea dozelor de antidiabetice orale şi insulină.

Contraindicatii: mai putin de 1% din pacienti au relatat usoare tulburari digestive, un nr mic dureri de cap.

Administrare: 9 capsule pe zi (3 dimineata , 3 la pranz si 3 seara) cu 30 minute inainte de masa.

Afectiuni
Diabetul zaharat
Caracteristici
100% natural
Suplimente
Tip produs
Capsule
Producator
Medicer

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.