Hifas Detox Organic 600mg x 60 capsule

Hifas Detox Organic 600mg x 60 capsule

DETOX201

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
285,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Conţine ingrediente active concentrate extrase din Maitake (Grifola frondosa) şi Polyporus umbellatus cultivate organic;

Hifas Detox conține vitamina C naturală care favorizează absorbția ingredientelor active;

Sinergia Maitake și Polyporus simplifică protocoalele în care este recomandată asocierea celor două ciuperci;

Nu conține gluten, conservanți, substanțe chimice, îndulcitori, arome, amidon, grâu, porumb, soia, zahăr și lactate;

Standarde de calitate și siguranță farmaceutică GMP (mai stricte decât ISO 9001). Certificare CRAEGA (producție ecologică certificată la nivel european). Un produs sigur care respectă cerințele stabilite de Agenția Spaniolă pentru Siguranța Alimentară (AESAN) și Agenția Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA).

HIFAS-Detox a fost conceput pentru simplificarea protocoalelor în care este recomandată asocierea extractelor din Maitake și Polyporus pentru acțiunea lor puternic detoxifiantă asupra ficatului și sistemului limfatic. Aceste ciuperci conțin compuși care facilitează eliminarea lichidelor (ergosterol și ergone) și normalizează nivelul transaminazelor.

Proprietăți și mecanism de acțiune

Chelator de metale grele: Maitake posedă cea mai mare și cea mai stabilă activitate de absorbție a metalelor grele comparativ cu alte ciuperci medicinale [1]. Rata sa de eliminare a mercurului de 56% in vitro și in vivo este mai mare decât cea a DMPS (medicament chelant), fără efectele adverse ale acestuia [1].

Detoxifiant-diuretic: Mai mulți compuși diuretici, inclusiv ergosterolul și ergona, au fost identificați în Polyporus umbellatus, de mare ajutor în cazul retenției de lichide [2][3].

Drenor limfatic: Mobilizează limfa, fiind indicat ca un agent de drenare limfatică, ajută la eliminarea edemelor, a limfedemului post-chirurgical și a metastazelor cu tendință limfatică [4].

Curățare hepatică: Hepatoprotector. Extractele conținute normalizează activitatea transaminazelor, GGT (Gama-glutamiltransferaza), ALP (fosfataza alcalină), testul timol, CRP (proteina C reactivă) și citokinele, indicând efectul său corectiv asupra bolilor hepatice [5][6].

Ce substanțe bioactive naturale conține HIFAS-Detox?

HIFAS-Detox conține substanțe bioactive extrase din ciupercile medicinale Maitake și Polyporus. Printre acestea se numără β-(1-3),(1-6) D-glucani și α-glucani, triterpenoizi, ergotioneină, ergosterol (precursor al vitaminei D2). De asemenea, inlcude vitamina C naturală (Malpighia glabra) necesară optimizării biodisponibilității și acțiunii extractelor micoterapice.

Spre deosebire de alte suplimente naturale, Hifas da Terra® este o companie transparentă în etichetarea produselor, indicând calitativ și cantitativ biomoleculele active cu efectele benefice pe care le conține.

Cea mai potrivită asociere de ciuperci medicinale într-un produs natural destinat detoxifierii

HIFAS-Detox reprezintă prima referință disponibilă din linia Hifas Functionals, noua linie de suplimente Hifas da Terra, care oferă asocieri unice de extracte din ciuperci medicinale cu rezultate bazate pe studii clinice, pentru un aport mai facil și mai eficient.

Linia Hifas Functionals a fost creată sub motto-ul „Simplitatea este rafinamentul suprem”, deviza lui Leonardo da Vinci pe care ne-o însușim pentru ca micoterapia să ajute la bunăstarea oamenilor într-un mod mai simplu și mai direct.

În acest scop, au fost dezvoltate produsele HIFAS-Detox, HIFAS-Equilibrium și HIFAS-Microbiota, trei formule bazate pe asocieri specifice de tulpini exclusive cultivate la Hifas da Terra.

Hifas Detox este potrivit pentru celiaci, intoleranți la lactoză, vegetarieni și vegani. Nu conține gluten, conservanți, substanțe chimice, îndulcitori, arome, amidon, grâu, porumb, soia, zahăr și lactate. Ingrediente nemodificate genetic.

Mod de administrare Hifas Detox:

2 capsule cu 30 de minute înainte de micul dejun sau prânz, sau așa cum recomandă specialistul.

Timpul minim de administrare recomandat este de 2 luni, iar continuitatea și doza trebuie evaluate ulterior. Cu toate acestea, îmbunătățirea poate deveni evidentă după 2-3 săptămâni de administrare.

Atenționări:

A nu se depăşi doza zilnică recomandată;

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat;

A nu se lăsa la îndemâna copiilor;

Nu consumați în caz de alergie la ciuperci, deoarece acestea sunt ingredientele principale;

Nu luați în timpul sarcinii și alăptării fără recomandări medicale;

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.