Hyper-Tum, 60 capsule, Hypericum

Hyper-Tum, 60 capsule, Hypericum

Detox12355

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
42,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Hyper-Tum, 60 capsule, Hypericum 

Supliment alimentar  cu rol de potențare a eficienței radioterapiei și a tratamentului cu citostatice și de atenuare a efectelor secundare ale acestora.

Proprietăți:
Limitează efectele secundare negative ale celor două tipuri de tratament.
Contribuie la inhibarea diviziunii necontrolate a celulelor.
Favorizează procesul de fagocitoză.
Stimulează eliminarea toxinelor din organism.
Acțiune citostatică, antioxidantă, detoxifiantă, antiinflamatoare, imunostimulatoare, tonifiantă, vitaminizantă și mineralizantă.

Ingrediente:
Extract 100% natural din următoarele plante: Busuioc- de câmp (Prunella vulgaris), Iarbă-mare (Inula helenium), Coada-șoricelului (Achillea millefolium), Trei-frați-pătați (Viola tricolor), Ginkgo Biloba, Priboi (Geranium mocrorrhizum), Năpraznic (Geranium robertianum), Menta (Mentha piperita), Cimbrișor (Thymus serpyllum), Nuc (Juglans regia), Talpa-gâștei (Leonorus cardiaca), Lipicioasa (Galium aparine), Busuioc (Ocimum basilicum), Orz (Hordeum vulgare), Laminaria japonica.

Mod de folosire:
Pentru adulți - doza zilnică recomandată este de 6 capsule, câte 2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de mâncare sau între mesele principale.
Cura este recomandată 2 luni cu o pauză de 2 săptămâni, după care aceasta se poate relua.
Se recomandă un regim alimentar bogat  în fructe, legume și semințe, evitarea poluării și al stresului. Capsulele se pot asocia cu produsul Ceai Antitumoral.

Prezentare:
60 capsule

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.