Mico Polypor Hiffas da Terra

Mico Polypor Hiffas da Terra

DETOX499

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
400,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Mico Polypor conține extract de concentrație mare (Raport 8:1) din ciuperca medicinală Polyporus, cultivată pe bușteni maturi. Ingredientele bioactive protejează în principal sistemul uro-genital și acționează prin drenarea sau eliminarea lichidelor periferice, în limfedeme sau edeme secundare anumitor terapii.

  • Produs original Hifas da Terra®, Spania;
  • Ingrediente non-GMO;
  • 1 kg extract organic pur obținut din 80 kg ciuperci Polyporus umbellatus;

Mico Polypor este un supliment alimentar ce conține extract de concentrație mare (Raport 8:1) din ciuperca medicinală Polyporus, cultivată pe bușteni maturi. Această ciupercă medicinală este cunoscută în micoterapie pentru calitățile sale ca protector uro-genital, contribuind la drenarea sau eliminarea lichidelor (edem) și prevenția infecțiilor urinare.

Aplicații clinice ca tratament complementar în:
  • Drenarea sau eliminarea lichidelor (edem);
  • Drenarea edemelor secundare anumitor terapii;
  • Diuretic în hipertensiune (în special diastolică);
  • Limfedem;
  • Infecții urinare;

Compozitie:

Ingrediente per capsulă: 495 mg de extract de Polyporus (Polyporus umbellatus); capsulă vegetală sigilată. Fiecare capsulă este sigilată individual cu o bandă antioxidantă care ajută la menținerea conținutului în condiții optime pentru mai mult timp. Banda de culoare personalizată pentru fiecare produs este concepută pentru a facilita diferențierea fiecărui extract atunci când se ia mai mult de unul. Cerneala fiecărei benzi este de origine vegetală (morcov, dovleac, măr, coacăz etc.).

Mod de administrare:

1 sau 2 capsule – dimineața, pe stomacul gol înainte de masă, sau așa cum recomandă specialistul.

Pentru a îmbunătăți absorbția, este mai bine să luați produsul pe stomacul gol cu 10 minute înainte de a mânca.

Mod de prezentare: 70 capsule

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.