PsoriTIS cremă

PsoriTIS cremă

DETOX376

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
22,50 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Proprietăți:
– Are proprietăți keratolitice, emoliente și hidratante, fiind destinată îngrijirii pielii uscate și acoperite cu scuame;
– Contribuie la curățarea epidermei prin înlăturarea scuamelor (uree) și limitează procesul de formare a acestora (cafeină);
– Are efect hidratant, emolient și reepitelizant (extracte vegetale și vitamina A);
– Special formulată (bază hidrofilă) pentru a putea fi aplicată și pe zonele acoperite cu păr; se îndepărtează ușor prin spălare.

Principii active:
uree 7%, cafeină, extract uleios din germeni de grâu, extracte din plante (pătlagină, tătăneasă, gălbenele), vitamina A.

Ureea conferă produsului proprietăţi keratolice cu efect de curăţare a epidermei prin înlăturarea scuamelor.
Asocierea cafeinei limitează şi încetineşte procesul de formare a scuamelor. În plus, cafeina are efect tonifiant asupra microcirculaţiei periferice.
Ingredientele active din extractele vegetale şi vitamina A măresc capacitatea de reepitelizare a pielii, având efect emolient şi hidratant.

Prezentare: tub x 50 ml

Ingrediente: Glycerin, aqua, urea, lanolin, stearic acid, glyceryl stearate, Triticum vulgare germ extract (germeni de grâu), sodium laureth sulfate, Plantago lanceolata leaf extract (pătlagină), salicylic acid, sodium lactate, caffeine, Symphytum officinale leaf extract (tătăneasă), Calendula officinalis flower extract (gălbenele), retinyl palmitate (vitamina A), lactic acid.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.