Sedocalm V 40 tablete Plantavorel

Sedocalm V 40 tablete Plantavorel

DETOX119

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
35,40 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Sedocalm V Plantavorel, 40 tablete: supliment alimentar cu o formula naturala, pe baza de plante bogate in principii active, ce protejeaza sistemul nervos si sustine sanatatea si functionarea normala a acestuia, in special in perioade de suprasolicitare, in anxietate si conditii de stres. Are efect benefic in combaterea simptomelor asociate cu diverse tulburari psihice (neliniste, hiperexcitabilitate nervoasa), in distonie neurovegetativa insotita de probleme cardiovasculare, in sindrom anxios, nevroze, hipertensiune arteriala, ulcer gastro-duodenal, in atenuarea simptomelor neplacute din perioada premenstruala. Are actiune calmanta, sedativa, tranchilizanta in stari nervoase, spasmolitica, diuretica, coronarodilatatoare, hipotensiva si de relaxare a musculaturii netede.

Ingrediente: pulberi vegetale din paducel (Crataegus species) talpa gastii ( Leonurus cardiaca), tei (Tilia species), sovarf (Origanum vulgare), isop (Hyssopus officinalis), rostopasca (Chelidonium Majus) si ulei volatil de levantica (Lavandulae officinalis)

Mod de administrare: 1-4 tablete pe zi, la nevoie. In caz de insomnie, se iau 2-3 tablete seara, cu 30 minute inainte de culcare.

Cantitate: 40 tablete.

Afectiuni: Sistem nervos, Insomnie, Anxietate si depresie.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.