A KIT 2 volume Cum m am vindecat de...

A KIT 2 volume Cum m am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit

DETOX1

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
394,25 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

SUPORT ONCOLOGIC

Conține un set de 3 suplimente alimentare cu efecte remarcabile in tratamentul adjuvant si natural al afectiunilor  oncologice : Onco Detox , Dia DetoxOsteo Detox și doua carti cu metoda de tratament.

Metoda noastra de tratament este schema de tratament pe care a urmat-o sotia mea, aveți analizele ei in carte.
In carti găsiți și planul nutrițional necesar și toti pașii metodei .

Va îndrumăm pas cu pas ce trebuie sa faceti .

Onco Detox este un remediu natural  in prevenirea si tratamentul adjuvant al afectiunilor oncologice asa cum stau marturie recenziile pacienților 

Cautati pe Google : recenzii Detox Nutri Fit .

Formula se bazează pe un amestec complex de17 plante pe care le-a luat sotia mea atunci cand a fost diagnosticata cu afectiune oncologica.

Produsul stimulează propria imunitate pentru ca acesta sa lupte și sa distrugă celulele canceroase.
Sunt stimulate celulele Natural Killer pentru ca acestea sa distruga celulele canceroase.


Suplimentul are rezultate in imunitatea organismului, reduce inflamația, detoxifica organismul, distruge radicalii liberi, creste energia organismului.

Osteo Detox sustine sanatatea oaselor si articulatiilor .

Suplimentul alimentar Osteo Detox este un produs nou care sustine sanatatea oaselor. Bambusul este o importanta sursa naturala de siliciu care protejeaza si contribuie la dezvoltarea articulatiilor si a oaselor.  Imbunatateste flexibilitatea la nivelul sistemului osos prin cresterea cantitatii de collagen care reprezinta componenta proteică a oaselor.Turmericul are proprietati antiinflamatorii excelente,iar curcuminul din compozitia sa este un puternic antioxidant. Ovazul este o sursa de proteine, minerale, oligoelemente si vitamine.

Dia Detox mentine nivelul optim al glucozei in sange si reface pancreasul.Extractul din semintele de fasole alba care se regaseste in compozitia sa normalizeaza nivelul de glucoză, scade cantitatea de zahăr din sânge, normalizeaza metabolismul. Fructele de afin sunt echivalentul vegetal al insulinei.Gymnemasylvestre reduce pofta de dulce, creste capacitatea panceasului de a secreta insulin prin regenerarea celulelor care produc acest hormon, creste capacitatea tesuturilor de a utilize glucoza. In tratamentul adjuvant al afectiunilor oncologice este importanta scaderea glicemiei. Rezolva complicatiile provocate de diabet.

Afectiuni
Cancer de colon
Cancer de piele
Cancer de prostata
Cancer de san
Diabetul zaharat
Probleme aparat osteo-articular
Caracteristici
100% natural

Nota Comentarii (1)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.