Energotonic Junior Tuse Seaca Sirop -...

Energotonic Junior Tuse Seaca Sirop - 125 ml

DETOX683

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
39,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

produs natural ce sustine sanatatea tractului respirator, usureaza respiratia in caz de tuse si asigura functionarea normala a bronhiilor si a plamanilor. Contine extracte gemoterapice din muguri de carpen, brad, alun, mesteacan si mladite de maces, suc de ridiche neagra si siropuri naturale la rece, din fructe proaspete de maces si catina ce imbunatatesc rezistenta organismului, sustin sistemul imunitar si sunt un real ajutor in cazul ameliorarii tusei. De asemenea, siropul are un gust bun si este indragit de copii

Ingrediente: extracte gemoterapice din muguri de carpen, brad, alun, mesteacan, mladite de maces, suc de ridiche neagra, siropuri naturale la rece (din fructe proaspete de maces si catina)

Mod de utilizare: Copii 2-4 ani: 3 ml de 2-3 ori pe zi;
Copii 5-7 ani: 6 ml de 2-3 ori pe zi.

Cantitate: 125 ml.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.