PROBIO 24 60 CPS ADVANCE

PROBIO 24 60 CPS ADVANCE

DETOX249

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
75,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Probio24 - probiotice unice

Un complex de 11 tulpini de probiotice
Preparatul Probio24 conține un complex de 11 tulpini de probiotice: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus paracasei.

33 de miliarde de bacterii vii (CFU) într-o doză zilnică
Numărul mare de bacterii probiotice prietenoase dintr-o doză zilnică - 33 miliarde CFU (unitate formatoare de colonii) - asigură un efect maxim. Datorită tulpinilor probiotice de înaltă calitate, acest conținut ridicat de culturi vii este garantat pe toată durata de valabilitate a produsului.

Fabricat în SUA
Culturile probiotice provin de la un producător din SUA, care este printre liderii mondiali absoluți. Aceasta asigură calitatea și rezistența ridicată a culturilor probiotice, al căror conținut și calitate sunt certificate.

Tulpini extrem de rezistente
Este vorba despre un complex de tulpini probiotice de înaltă calitate, care este rezistent la mediul acid din stomac. Drept urmare, culturile vii de probiotice ajung în tractul gastro-intestinal, acolo unde trebuie să acționeze.

Probioticele
Complexul de tulpini probiotice din Probio24 este, de asemenea, completat cu componenta prebiotică inulină, pentru un efect sinergic maxim.

Afectiuni
Imunitate scazuta
Caracteristici
100% natural
Tip produs
Capsule

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.