Giardinophyt PlantExtrakt

Giardinophyt PlantExtrakt

DETOX611

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
34,50 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Proprietăți:
Formulă originală dr. farm. Ovidiu Bojor, Favorizează eliminarea paraziţilor intestinali (giardia, oxiuri, ascari), Distruge microorganismele şi împiedică înmulţirea lor, Favorizează eliminarea gazelor din intestin, Combate senzaţia de vomă şi greaţă.
 
Recomandări:
Favorizează eliminarea paraziților intestinali, în cure de 7 zile, repetate, pentru prevenirea recidivelor.
"În timpul tratamentului cu Giardinophyt trebuie respectate și regulile igienice care să nu permită proliferarea paraziților și un regim igieno-dietetic adecvat.
În alimentație se vor folosi fructe și legume: afine, alune, frăguțe, căpșuni, lămâi, măsline, piersici, hrean râs, morcovi, ceapă, praz, pătrunjel, usturoi și varză albă. Se recomandă și consumul de semințe de dovleac decorticate (neprăjite și nesărate), consumate ca atare sau amestecate bine cu miere de albine și lapte în părți egale, câte 20-30 g pe zi.
De 3 ori pe săptămână se va folosi în alimentație mujdei de usturoi, preparat astfel: peste bulbii (cățeii) de la o căpățână de usturoi, curățați de coajă, se pune o linguriță de sare grunjoasă și o linguriță de miere de albine. Se freacă bine într-o piuă de lemn sau mojar de ceramică, până se obține o pastă.
Se pune o lingură de untdelemn și se continuă frecarea până se obține o emulsie. Apoi se adaugă 1-2 linguri de oțet de mere și se amestecă în continuare. Acest mod de preparare prezintă avantajul că poate fi folosit la așezonarea alimentelor și la cei care suferă de gastriță (untdelemnul apără mucoasa gastrică). De asemenea, a doua zi respirația nu mai miroase a usturoi".
Ovidiu Bojor – doctor în farmacie
Membru al Academiei de Științe medicale

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.