TIROFIX

TIROFIX

DETOX238

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
55,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Beneficii Tirofix:

 • Asigură funcționarea glandei tiroide
 • Stimulează producția hormonilor tiroidieni

 • Crește activitatea metabolică

 • Crește rezistența organismului la stres

 • Asigură capacităţile psihice și mentale în caz de slăbiciune, epuizare, oboseală și pierderea concentrației nervoase

 • Reduce stările de oboseală și extenuare

 • Are acțiune anti-estrogenică, scade volumul de hormoni feminini

 • Ajută la controlul greutății corporale

 • Protejează celulele de stresul oxidativ

 • Fortifica sitemul imuitar

 • Asigura activitatea corecta a sistemului nervos

 • Are proprietăți adaptogene

Guggul

Guggul este o rășină gumată obținută dintr-o specie de copac originară zonei Indiei. Se folosește în medicina Ayurveda pentru că reglează nivelul de colesterol în organism, dar intervine și asupra sănătății tiroidei.

Compușii din Guggul au rolul de a stimula absorbția de Iod la nivelul tiroidei, element esențial în producția hormonilor tiroidieni. Astfel, aportul de Guggul adus organismului oferă o susținere completă tiroidei.

Guggul acționează și pentru reducerea inflamației care este frecvent asociată disfuncțiilor tiroidiene, în special în caz de hipotiroidism.

Schizandra

Schizandra are efect tonic și de relaxare pentru sistemul nervos. În același timp, ajută și la protecția ficatului și la buna sa funcționare, asigurând în acest fel și susținerea nutrițională a tiroidei. Are efect antioxidant și imunomodulator, fiind eficientă în reducerea simptomelor asociate bolilor autoimune, inclusiv a tiroidei autoimune. Pentru că reduce efectele stresului și combate oboseala, Schizandra este de un real ajutor pentru cei cu disfuncții tiroidiene, care suferă adesea de stări de epuizare psihică.

Isop de apă (Bacopa monnieri)

Bacopa monnieri, sau Isop de apă, este folosita in mod tradițional pentru a crește tonusul mental și pentru a ajuta sistemul nervos în caz de oboseală. Aceste efecte pozitive ale sale sunt foarte bine primite în cazul persoanelor cu disfuncții tiroidiene.

În beneficiul tiroidei Bacopa monnieri, ajută la creșterea valorilor hormonului tiroidian tiroxină (T4). Din anumite studii pre-clinice, valoarea acestui hormon a crescut cu aproximativ 41% după administrarea de Bacopa monnieri. Astfel, are o acțiune pozitivă în caz de hipotiroidism.

Gotu Kola (Centella asiatica)

Gotu Kola este tot o plantă specifică medicinei Ayurveda, intens folosită atât pentru a reduce efectele stresului, cât și pentru a regla activitatea glandei tiroide. Are un efect puternic energizant și stimulează sinteza hormonului tiroidian T4.

Complexul de vitamine B

Vitaminele din complexul de B-uri contribuie activ la reducerea nivelului de stres, a oboselii, a extenuării și la îmbunătățirea capacității de concentrare. Pentru persoanele cu disfuncții tiroidiene, B-urile aduc o susţinere în plus pentru a hrăni întregul organism și pentru a reduce simptomele asociate problemelor de tiroidă. De exemplu, în caz de hipotiroidism, dau un plus de energie, reglează activitatea sistemului imunitar, stimulează metabolismul și protejează celulele de stresul oxidativ.

Magneziu marin

Magneziu marin este o sursă naturală bogată, superioară, de Magneziu. Lucrează foarte bine la nivelul sistemului nervos pentru a reduce efectele stresului, oboseala, problemele de concentrare și chiar și problemele de somn.

Seleniu

Știm că Iodul este necesar pentru producția hormonului T4. Acesta se convertește ulterior, în forma sa biologică activă, T3. Dar, acest lucru se poate întâmpla numai in prezențe unui alt mineral esențial: Seleniu. Deficiența de Seleniu este adesea asociată cu o scădere a nivelului de hormoni tiroidieni cauzând probleme tiroidiene și afecțiuni severe. Seleniul are și proprietăți antioxidante puternice, protejând tiroida de stresul oxidativ.

 

Afectiuni
Tulburari hormonale
Caracteristici
100% natural
Tip produs
Capsule

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.