AMYGDALIN B17  ADAMS 30 CPS

AMYGDALIN B17 ADAMS 30 CPS

DETOX3221

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
62,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Amigdalina sau vitamina B17 a a fost studiată datorită acțiunii sale împotriva cancerului și tumorilor. Această vitamină se regăsește în sâmburii de caise și mere. 

Acțiunile benefice principale ale acestei vitamine cuprind: detoxifierea organismului, susținerea sistemului imunitar și prevenția față de anumite boli.

Studii au evidenția efectul preventiv a acestei vitamine în tratamentul cancerului, contribuind la regresia celulelor canceroase, prin distrugerea lor în mod selectiv. Vitamina B17 este benefică și chiar ajunge să fie supranumită chimioterapie naturală datorită a doi compuși, o aldehidă benzoică și cianura. Luate separat, cele doua pot fi toxice.

 Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlcuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

INGREDIENTE:

  • Extract din sâmburi amari de caise (cu 98% amigdalină) 100mg

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.